Slikaj me

devojkalogo

Услови куповине

У нашој Интернет продавници могу куповати сви!
Није битно да ли сте правно или физичко лице, довољно је само да имате приступ интернету и жељу да наручите један од наших фото производа.
Сви купљени производи испоручују се на жељену адресу у експресно кратком року.
Начин куповине:
Сам процес куповине је веома једноставан. Прегледате наш сајт и погледате које фото производе вам нудимо, када се одлучите на неки производ кликните на „ПОРУЧИ” ибићете аутоматски пребачени на нашу онлине фото радњу. Региструјете се на нашем сајту, изаберете један или више фото производа којие хоћете да поручите, пребаците слике са вашег рачунара и наручите фотографије, календаре, постере, фото поклоне... Производе стављате у вашу корпу и само пратите инструкције.

Ако имате питање, предлог или коментар или сте налетели на грешку на сајту, слободно нас контактирајте.

Регистрација новог купца
Да бисте куповали код нас, регистрација је обавезна, да би лакше могли да вас контактирамо у вези ваше поруџбине(нпр. Ако је резолуција слика премала...)

Процедура изгледа овако (редослед није битан):
1) Уношење жељеног корисничког имена и лозинке, те понављање лозинке, да би се избегла евентуална грешка у куцању.
Корисничко име и лозинку коју изаберете ћете користити сваки пут приликом куповине на сајту, уношењем
у поља "Корисничко име" и "лозинка" на почетној страници веб продавнице.
2) Уношење информација о испоруци (где желите да роба бива испоручивана) и информација о наплати (на које податке желите да гласи рачун).
Уколико је информација о испоруци иста као и информација о наплати, није потребно да уносите опет исте податке, већ само кликните на "исто као испорука" линк.
3) Ако желите, можете да се пријавите на листу слања "Пријавите се на мејлинг листу". Тиме улазите у круг корисника који ће периодично примати информације о новим акцијама, новим производима итд.

4) Одмах изнад дугмади "Слажем се" се налази ткз. антибот заштита, која од Вас тражи да у празно поље унесете код који се налази на слици.
Пошто сте попунили све горе наведено, стисните "сними". Сајт ће Вас одвести на страници где ћете се логовати, а ако штиклирате "упамти ме", сваки пут када приступите нашем сајту, бићете аутоматски логовани.

По регистрацији ћете на мејл добити потврду регистрације, са Вашим корисничким именом и шифром.


Плаћање

У нашој Интернетпродавници можете плаћати следећим инструментима платног промета:
готовином и чековима по поузећу. Ускоро би требало да уведемо могућност електронског плаћања, о чему ћете бити благовремено обавештени
Готовинско плаћање или плаћање поузећем
Након што сте додали све жељене производе у вашу корпу, кликнули на дугме настави наплату и изабрали адресу испоруке – понудиће вам се опција изабери начин плаћања испод које ћете чекирати Готовином по поузећу.

Процес плаћања вршите приликом доставе робе на наведену адресу, односно поузећем.

Све готовинске поруџбине биће телефонски проверене пре испоруке.
На захтев купца у могућности смо да испоставимо и готовински рачун на име фирме.

Уз сву купљену робу са нашег сајта добијате рачун.

Чекови

Након што сте додали све жељене производе у вашу корпу, кликнули на дугме заврши куповину и изабрали адресу испоруке – понудиће вам се опција изабери начин плаћања испод које ћете чекирати чекови.
Процес плаћања врши се приликом доставе робе на наведену адресу, односно поузећем.
Све поруџбине овакве врсте биће телефонски проверена пре испоруке.

Достава

Сва поручена роба ће вам бити достављена курирским службама у року 3-5 дана. Ако дође до неких неочекиваних тешкоћа, бићете благовремено обавештени.
Постоје 3 врсте испоруке робе:
Бесплатна достава подразумева:
Све поруџбине у вредности преко 5 Евра ће бити бесплатно достављене курирским службама.
У том случају трошкове испоруке робе преузимамо ми.
Услов: Поруџбина изнад 5 Евра, са испоруком на територији Републике Српске.
На контакт телефон који оставите приликом бирања адресе испоруке ћемо Вас контактирати зарад усаглашења времена испоруке који Вам одговара.
Локално преузимање подразумева:
Преузимање у једној од наших филијала наведених на нашем сајту.
Пакетна (курирска) достава подразумева:
Пакетна достава се наплаћује!
Све поруџбине које не спадају у једну од прве две категорије се испоручују по важећим ценовницима курирских служби.
Износ пакетне доставе ће зависите од тежине наручене робе.

Уколико због погрешно унетих личних података роба не буде испоручена у горе поменутом року, "Дигиталне слике" ће покушати контактирати купца на основу осталих података које је он оставио и покушати поновну испоруку.

У случају да се ни тада не успе купац ће се теретити са износом трошкова покушане испоруке.

На контакт телефон који оставите приликом бирања адресе ћемо проверити легитимност испоруке.

На исти телефон ће Вас контактирати и курирска служба.

Рок испоруке:
Све поручене производе ћемо вам испоручити у најкраћем року, најкасније за 5 дана.

Рекламације и повраћај новца
У случају да купац није задовољан купљеним производом јер не одговара опису производа који се налази на овом сајту, или сматра да је производ неисправан има право на рекламацију купљеног производа у року од 7 дана од дана испоруке производа.
Рекламацију може извршити телефоном или е-поште . Подаци за контакт налазе се на страници "Контакт".

У случају да је рекламација купца на купљени производ оправдана и да се "Дигиталне слике" и купац не могу другачије договорити купац може да врати производ, док ће «Дигиталне слике» извршити повраћај новца.

Услови коришћења сајта

МОЛИМО ПРОЧИТАЈТЕ ОВЕ УСЛОВЕ КОРИШЋЕЊА ВЕОМА ПАЖЉИВО ПРЕ НЕГО ШТО КРЕНЕТЕ ДА КОРИСТИТЕ ИЛИ ПРИСТУПАТЕ БИЛО КОЈОЈ СТРАНИЦИ НА ОВОМ САЈТУ.

Коришћењем овог сајта или његовом приступу прихватате следећа правила и услове коришћења. Ако се не слажете са условима молимо вас да не користите овај веб сајт. DigitalneSlike.com је слободан да измени ове услове у било које доба и ваше коришћење после измена подразумева ваше прихватање истих. Молимо вас да са времена на време прочитате услове коришћења због могућих измена.
Овај веб сајт је власништво фирме РЦ Шћекић која има пуно право њиме да управља и да га прилагођава. Сва питања у вези са овим сајтом или његовим начином функционисања усмерите у подручје за контакт на крају овог текста.
Док гледате или користите овај сајт дозвољено вам је да привремено преузмете једну копију материјала који је постављен на сајту, на један рачунар који је за вашу личну , и за некомерцијалну употребу. Осим у случају да је другачије наведено на овом сајту, редистрибуција, ретрансмисија, ре-публикација или комерцијална експлоатација садржаја на овом wебсајту је изричито забрањена без писменог одобрења РЦ Шћекић-а. Захтев за сличну дозволу можете добити контактирањем власника сајта. Сва права без одобрења су заштићена. Преузимање било које информације, садржаја или слике може бити коришћено искључиво у сагласности са овим условима коришћења. Не можете архивирати било који део или материјал овог сајта без писменог одобрења РЦ Шћекић-а.

Садржај
DigitalneSlike.com изричито забрањује неовлашћену употребу свог логoтипа, печата или других графичких ознака. Текстуални линкови су дозвољени уз одобрење.

Кориснички садржај
DigitalneSlike.com воли да чује мишљење купаца. Све што нам можете рећи или понудити путем овог сајта , укључујући и путем е-поште DigitalneSlike.com, ће се сматрати својином РЦ Шћекић-а. Ако нам упутите неку врсту комуникационог садржаја, опскрбљујете нас НЕ-ПОУЗДАНОМ ОСНОВОМ и немамо никакву обавезу да такву информацију чувамо тајном, да се уздржавамо од употребе такве информације, или да вам конпензујемо пријем или употребу такве информације. DigitalneSlike.com је слободан да користи, у било коју сврху ,било коју информацију, уључујући оне које нису лимитиране од публикације, развоја, мануфактуре, и маркетиншких продуката које добијамо на сајт комуникационим путем. Подвргавањем ових информација на наш увиђај на овом сајту, путем е-поште, или било којим другим путем у оквиру овог сајта, ви тако одрешујете руке РЦ Шћекић-у, који нема никакву законску одговорност према овом начину употребе сајта, те може да модификује, продаје, или обезнани ове информације. Дакле, било шта што поставите на наш сајт аутоматски постаје својина РЦ Шћекић-а.

Интерактивна подручја и код (шифра) прихватљивог управљања
DigitalneSlike.com нема праксу да прочишћава, цензурише, мења или подешава информације и садржај који постављају посредници на овом сајту, укључујући такве информације на било којем пољу овог сајта, као што ни не гарантујемо нити смо одговорни за тај садржај, исправност нити подобност истог.
Када учествујете у интерактивним деловима овог сајта, Ви заступате себе и Ваша права да користите информације или садржај који објавите или поставите и у сагласности сте да се повинујете следећем коду управљања:
1) Нећете објављивати или на други начин достављати неподобан, опсцени, порнографски, претећи, изопачен, илегални или било који други неодговарајући садржај.
2) Нећете достављати (уплоадовати) вирусе или неке друге штетне компоненте.
3) Нећете користити овај wебсајт у било које даље илегалне сврхе, нити ћете нарушавати било чија права.
4) Нећете постављати комерцијални садржај нити покушавати наметнути своје производе или рекламирати их, иначе ће DigitalneSlike.com употребити законске мере и истражити илегалне активности или нарушавање ових услова кориштења сајта.

Производи, Сервис и Софтвер
Преузимање софтвера са овог сајта не даје вам право на тај софтвер, укључујући било који фајл, документ или слике које припадају овом софтверу. Ваша употреба овог софтвера може бити пуноправна само ако је у складу са уговорном лиценцом која је укључена у софтвер. DigitalneSlike.com или његов власник има пуно право на софтвер овог сајта. Софтвер не може бити копиран, редистрибуиран, или постављан на било који други сервер у циљу даље дистрибуције. Не можете продавати, мењати, демонтирати или на било који други начин мењати овај софтвер.
Опис или ознака производа, сервис или објављивање на овом сајту (укључујући и опис или ознаке путем хyперлинка) не подразумевају подршку РЦ Шћекић-а том производу, сервису или објављивању. Производи и софтвер понуђени на овом сајту би требало да буду овлашћени, и путем писмене лиценце или гаранције обезбеђени при конекцији са оваквим продуктом или софтвером.

Без презентација и декрета
DigitalneSlike.com не прави никакве презентације или декрете по коме је овај сајт осигуран од кварова, вируса или других штетних компоненти. Нећемо бити одговорни за било коју врсту оштећења или губитка који могу бити резултат хаковања или инфилтрације на овај сајт, или на компјутерски систем DigitalneSlike.com-а. САМИ СТЕ ОДГОВОРНИ ЗА АДЕКВАТНУ ЗАШТИТУ И КОПИЈУ ДОКУМЕНАТА И/ИЛИ ОПРЕМЕ КОЈУ КОРИСТИТЕ ПРИ КОНЕКЦИЈИ НА ОВАЈ САЈТ И СЛАЖЕТЕ СЕ ДА НЕЋЕТЕ НАНОСИТИ ОШТЕЋЕЊА САЈТУ www.DigitalneSlike.com, КАО ШТО ГАРАНТУЈЕТЕ ДА НАС НЕЋЕТЕ ТУЖИТИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРАВА БАЗИРАНОГ НА УПОТРЕБУ ОВОГ САЈТА, УКЉУЧУЈУЋИ ПОЛАГАЊЕ ПРАВА НА ИЗГУБЉЕНЕ ДОКУМЕНТЕ, ОДЛАГАЊЕ ПОСЛА ИЛИ ИЗГУБЉЕНОГ ПРОФИТА ДО КОЈЕГ ЈЕ ДОШЛО УПОТРЕБОМ МАТЕРИЈАЛА ИЛИ САДРЖАЈА НА ОВОМ САЈТУ.
Странице на овом веб сајту могу садржати техничке непрецизности, истекле информације и типографске грешке. По проценама дозвољеним по важећем закону ОВАЈ ВЕБ САЈТ ЈЕ ПРЕДСТАВЉЕН “ТАКАВ КАКАВ ЈЕ”. РЦ ШЋЕКИЋ НЕ НУДИ НИКАКВА ЈАМСТВА, НИ ЈАСНО ОДРЕЂЕНА НИТИ НАГОВЕШТЕНА, НИТИ ГАРАНТУЈЕ КВАЛИТЕТ НА ДАТИ САДРЖАЈ, УМЕТНИЧКУ ВРЕДНОСТ, ИЛИ ЗАКОНИТОСТ ИНФОРМАЦИЈА, САДРЖАЈА, ДОБАРА ИЛИ СЕРВИСА КОЈИ СУ ПРЕБАЧЕНИ, ДОБИЈЕНИ, КУПЉЕНИ, ИЛИ НА ДРУГИ НАЧИН ПОСТАЛИ ДОСТУПНИ НА ОВОМ САЈТУ. НЕ ГАРАНТУЈЕМО ДА ОВАЈ WЕБСАЈТ НЕЋЕ ИМАТИ ГРЕШКИ НИТИ ДА ЋЕ ИСТЕ БИТИ ИСПРАВЉЕНЕ.

Ограничења одговорности
НИ ПОД КОЈИМ ОКОЛНОСТИМА, УКЉУЧУЈУЋИ И НЕМАР, DigitalneSlike.com НЕЋЕ БИТИ ОДГОВОРАН ЗА БИЛО КАКВА ПОСЕБНА, СЛУЧАЈНА ИЛИ КОНСЕКВЕНТНА ОШТЕЋЕЊА ИЛИ ГУБИТАК ПРОФИТА КОЈИ РЕЗУЛТИРА ДИСТРИБУЦИЈОМ ИЛИ УПОТРЕБОМ, ИЛИ НЕМОГУЋНОСТИ УПОТРЕБЕ, САДРЖАЈА ИЛИ МАТЕРИЈАЛА НА ОВОМ ВЕБ САЈТУ, ЧАК И АКО СМО УПОЗОРЕНИ НА МОГУЋНОСТ ТАКВИХ ОШТЕЋЕЊА. ВАЖЕЋИ ЗАКОН МОЖЕ ДА НЕ ДОЗВОЛИ ОГРАНИЧЕЊА ИЛИ ИСКЉУЧИВАЊЕ ОДГОВОРНОСТИ ИЛИ СЛУЧАЈНОГ ИЛИ КОНСЕКВЕНТНОГ ОШТЕЋЕЊА, ТАКО ДА СЕ ГОРЊА ОГРАНИЧЕЊА НЕ ОДНОСЕ НА ВАС. НИ У КОМ СЛУЧАЈУ ПАПИРНИ СВЕТ НЕ МОЖЕ БИТИ ОДГОВОРАН ВАМА ЗА БИЛО КАКВА ОШТЕЋЕЊА, ГУБИТКЕ, НЕПРАВДУ и сл. АКО ИХ БУДЕ ПРИ ПРИСТУПУ ОВОМ САЈТУ.

Надлежност и избор закона
РЦ Шћекић контролише и управља овим wебсајтом са подручја Рогатице у Републици Српској. Уколико се другачије не изјасни, материјал и садржај на овом сајту је представљен једино у сврху промовисања и продаје производа и сервиса које смо већ напоменули. Информације које се објаве на овом сајту могу садржати назнаке о производима, програме и сервисе који могу бити недоступни у вашој регији или граду. Ми не правимо никакве презентације да су те и такве информације, продукти, програми или сервиси легални, доступни или одговарајући за вашу регију или град.
Ове одредбе које користимо треба да буду у складу са важећим законима у Републици Српској и да нису у опречности са било којим принципом или одредбом закона. Ви и РЦ Шћекић неопозиво дајете пристанак да ћете поштовати важећи закон у судовима Републике Српске. Ви и РЦ Шћекић се одричете било каквог приговора који је базиран на помањкању личне надлежности, места или резиденцје, неодговарајућег седишта (делокруга) суда у случају да такав крене да заседа.
Све ознаке и права су власништво њихових уважених власника и заштићени су законом.
Осим у случају да је другачије наглашено, РЦ Шћекић је власник свих трговинских и сервисних ознака на овом веб сајту, без обзира на то да ли су регистроване или не. Све регистроване ознаке су регистроване у читавом свету.

Раздвајање
У случају да се нека одредба ових услова кориштења може сматрати нелегалном, бескорисном или на било који други начин неприменљивом, онда би та одредба требало да се посматра одвојено од преосталих услова кориштења и не би требало да утиће на валидност и применљивост било које друге одредбе.

Приватност
Молимо вас да прочитате нашу полису приватности да би били информисани о колекцији и употреби личних (приватних) података на овом сајту.
Упркос било којој констатацији која се тиче приватности, DigitalneSlike.com задржава право да обелодани без обавештења било коју информацију која је у његовом власништву, уколико тако налаже закон на основу оправдане сумње да је неопходно да се таква акција спроведе и повинује закону, да би се заштитила и одбранила наша права и власништво, или како би се одговорило хитној ситуацији. Посебна подручја овог сајта могу да садрже додатне или другачије услове који се односе на коришћење личних података који су сабрани на тим и таквим страницама сајта.

Уопштено
Ови услови коришћења представљају целокупно разумевање које се тиче употребе овог сајта и одолевају било којим претходним и истовременим, конфликтним или додатним комункацијама.
Сваки неовлашћен приступ, исправка или измена било које информације, или било која врста ремећења и спречавања доступности овом сајту је строго забрањена. РЦ Шћекић задржава сва доступна законска права и средства и не може бити никаквог оспоравања права које РЦ Шћекић има.
Посебна подручја или странице на овом сајту могу укључивати додатне или другачије услове који се односе на коришћење овог сајта. У случају конфликта (контрадикторности) између таквих услова и датих услова коришћења, такви услови ће важити.
Уколико није другачије наглашено, сав материјал овог сајта ©2010 РЦ Шћекић
Сва права задржана.
Контакт информације: kontakt@digitalneslike.com
Питања у вези са нашим производима не би требало да се шаљу на ову адресу и на њих се неће одговорити.

ПРОЦЕДУРА У СЛУЧАЈУ ОГЛУШИВАЊА НА ПРАВА
Сервис провајдер: DigitalneSlike.com
Како би била ефектна , ова обавест мора имати следећи писмени садржај:
1) Физички или електронски потпис особе која је овлаштена за заступање од стране власника у случају ексклузивног права које је наводно нарушено.
2) Идентификација заштићеног дела које се сматра нарушеним или вишеструка заштићена дела на једном сајту која су покривена једним упозорењем, репрезентативна листа тих дела на том сајту.
3) Идентификација материјала који се сматра нарушеним или који је субјекат нарушавања и довољно поткрепљена информација како би се дозволило сервисном провајдеру да лоцира спорни материјал.
4) Довољно разумски поткрепљена информација да би се дозволило сервисном провајдеру да контактира странку која се жели, као сто је адреса, број телефона и ако је могуће електронска адреса на којој странка која се жали може бити контактирана.
5) Изјава по којој странка која се жали има добру основу да одређени материјал за који се жали није ауторско власништво, власништво агента или закона.
6) Изјава у обавештењу (о наводном нарушавању ауторских права) мора бити прецизна и тачна, и ако дође до кажњавања, странка која се жали мора да реагује у име власника ауторског права које је наводно нарушено.
Полиса приватности
ПП РЦ Шћекић се обавезује да ће чувати приватност свих својих купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима и податке неопходне за пословање и информисање купаца у циљу пружања квалитетне услуге. Сви подаци о купцима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви запослени у РЦ Шћекић одговорни су за поштовање начела заштите приватности.